ids Interieur – Gyproc plaatsen

IDS Interieur en Decoratie – Mark Gijbels – Averbodeshof 7 – 3550 Heusden-Zolder – Tel: +32(0) 495 516581 – email: info@idsinterieur.be

Bekijk hier onze realisaties

Vakkundig en kwaliteitsvol

Gyproc en IDS Interieur… een goede keuze.  De vaklui van Marc Gijbels en zijn team weten als geen ander hoe gyproc snel en efficiënt geplaatst moeten worden.  Met de nodige kennis van zaken worden ze afgewerkt tot een naadloos geheel.

snelle plaatsing;

perfect afgewerkt;

geluidsisolerende werking;

brandveilig;

duurzaam.


Snelle plaatsing

Gyproc is een droog systeem.  Na montage kan IDS Interieur onmiddellijk van start gaan met de afwerking en de daaropvolgende schilder- of behangwerken.

Duurzaam

Wie zijn Gyproc laat plaatsen door IDS Interieur kan nog jarenlang genieten van een optimaal wooncomfort.  Het is dan ook een milieuvriendelijke en duurzame oplossing.

Perfect afgewerkt

Naast de Gyproc platen werden er door de fabrikant tal van afwerkingsproducten en toebehoren ontwikkeld.    IDS Interieur heeft ruime expertise op dit vlak.

Brandveiligheid

IDS Interieur plaatst ook Gyproc in kantoorgebouwen en tal van openbare ruimtes.  Indien geplaatst door een vakman kunt u rekenen op een optimale brandveiligheid.  Het product bevat uit ongeveer 20% water waardoor en een brandvertragend effect ontstaat.

Geluidsisolatie

Gyproc is geluidsisolerend. Door de steeds kleiner wordende bouwpercelen en de sterkte opkomst van appartementen worden we meer en meer geconfronteerd met geluidsoverlast van buren, spelende kinderen en druk verkeer.adminGyproc plaatsen